Nathan Fake - Drowning in a sea of love

Tato deska pochází z labelu jménem Border community, což je značka, jež se vyznačuje mimo jiné tím, že vydává velmi malý počet desek. Když však nějaká deska u nich vyjde, tak se jedná opravdu o událost. Takovou událostí Nathan Fake bezesporu je.
Drowning in a sea of love je deskou, kterou se rozhodně nevyplatí pouštět na nějakých "rozjetých" party, jedná se totiž o značně klidnou záležitost, která vás spíše než do rytmu nechává zaposlouchat se do mnoho roztodivných tónů, sledovat jejich vývoj, vznik i zánik zvuků jiných. Tím vším se pochopitelně line i zajímavá melodie, ale ta tu není zase až tak důležitá a ani tak výrazná.
Nechtěl bych Drowning in a sea of love nějak stylizovat, asi by to šlo jen těžko, ale je to jakási směsice minimalu, ambientu či chill outu, …. Je to deska, při níž když zavřete oči, tak pocítíte vedle sebe krásně rozkvetlou louku a "šum" motýlích křídel. Mezi mé nejoblíbenější skladby patří "Grandfathered", která se velice krásně rozjíždí, Charlie´s house (jež mi trochu připomíná styl electro popových Air), či jediná svižná skladbička Superpositions.
Nathana Fakea a jeho desku Drowning in a sea of love mohu jen doporučit všem milovníkům "vyklidněné" electro hudby.
Jen tak dál….
P. S. Musím touto cestou ještě poděkovat panu Jacques Lu Conteovi (JLC) za to, že mi půjčením této desky otevřel nové obzory.
Hodnocení: 81%

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

Hádej, kdo je vrah (2022)