youtube

Youtube je neuvěřitelnou shromažďovnou, odkladištěm, vrakovištěm, výlohou (nehodící se škrtněte) všech různých vizuálních záběrů, které byly na naší matičce Zemi (a leckdy i v její blízkosti) pořízeny. Youtube sebu také nese krom pochopitelných pozitiv (vidíte takřka vše, co šlo nafilmovat) i jistá negativa. Jako největší zápor bych viděl monstróznost tohoto serveru. Je zde skutečně nepřeberné množství dat, informací, leckdy zcela zbytečných. Koneckonců podobné to je na celém internetu. Ke každé informaci najdeme nějakou, která ji neguje atd. Je to sice dobré, ve věku internetu se již takřka nedá účelně provádět cenzura (i když..Čína by mohla povídat), ale domnívám se, že skutečně kvalitní, důležitá informace může mezi tím "haraburdím" docela snadno a rychle zapadnout, což je jistě škoda..
A propos. Pokud vás nějaká videa na youtube.com zaujala a chcete si je stáhnout zkuste vixy.net. Zadáte adresu do okýnka a pak si jen vyberete do kterého formátu chcete konvertovat (video, pochopitelně).
Až se jednou opět po čase bude periodizovat a škatulkovat historie, tak by mě docela zajímalo, jak nazvou tuto éru (bude-li tu vůbec někdo, kdo by ji mohl nazvat, s čímž by jistě souhlasil i pan Katolík - tímto zdravím), věk techniky, informací? Nebo hlouposti...? Napadá mě něco výstižnějšího - doba plastová!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

Hádej, kdo je vrah (2022)