Mladí lidé nemají na sluchátka...

Tak tedy..asi mají, ale nepoužívají je. Přesvědčila mě o tom včerejší cesta vlakem do Prahy, když si na jedné - díkybohu - z posledních zastávek do vlaku nasedlo několik teenagerů (nic proti nim), kteřížto ihned vytáhli své mobilní telefony a začali si poměrně nahlas - vlak během jízdy docela hlučí, víte? - pouštět různé skladby (převážně ve stylu RnB a hip hop, což mě přivádělo k duševním mukám) tak, aby je hezky slyšel celý vlak.
Jasně, každý máme rad svůj druh hudby (mě pochopitelně nevyjímaje), ale domnívám se, že zároveň nemáme právo svůj druh hudby (nějak se mi to tu opakuje) někomu vnucovat. Moc nechápu proč v dnešní době - převážně celkem mladí lidé - tak činí. Jde snad o snahu prezentovat se před ostatní společností jako výjimeční hudbou, kterou poslouchají? Nebo si jen chtějí poklábosit a zároveň si u toho něco poslechnout? Nevím... Ale skutečně moc nechápu, proč dávají přednost chraplavému reproduktorku mobilních telefonů (navíc často v situacích, kdy to stejně není moc slyšet), před pohodlím sluchátek....
Třeba ale na ně skutečně nemají peníze. Ty telefony vypadaly celkem nákladně...takže na sluchátka děckám asi nezbylo:-).
P. S. Libor není škarohlíd ani zamindrákovaný morous, ale jen jej včera ti spratci šíleně nasrali!!!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

Hádej, kdo je vrah (2022)