Hospody..

Nemám osobně moc rád vysedávání v hospodách. To neznamená, že to nikdy nedělám, jen mi vadí, když někdo to činí jen tak, bez důvodu, patrně proto, že daného člověka nic jiného (a třeba lepšího) nenapadne. Obzvláště se mi to ekluje v době, kdy je venku takhle krásně. Nechápu lidi, kteří raději zalezou to temného kouta nějaké hospody, kde na sebe přes kouř ani nevidí... Do takové místnosti stačí zajít na 5 minut a své oblečení větráte minimálně 5 hodin. Dost dobře také nerozumím určitým lidem, kteří se vypraví do takovéto hospody na popíjení alkoholu a vezmou si přitom na sebe své nejlepší věci. To jim pak nevadí, že budou odporně páchnout po kouři?
Inu, nechci tu působit jako nějaký moralista. Sám si na pivo také zajdu, ale nesnažím se z toho činit hlavní program dne. Chodit do hospody jen kvůli tomu, aby se tam pilo není moc dobré. Já se tam snažím zajít v okamžiku, kdy vím, že tam potkám nějaké své kamarády nebo je to součástí nějaké oslavy, odměny, např. po dobře složené zkoušce, či.....když třeba fotbalový klub, kterému fandíte, vyhraje ligový titul :-).
Ale chodit tam jen tak...navíc když je venku tak krásně a příroda přímo vybízí k výletu a k procházkám...mi přijde ...skoro až hříšné..

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

Hádej, kdo je vrah (2022)