Výletů není nikdy dost...

Tož, dnes jsem opět osedlal své jízdní kolečko a dojel do blízkého města s názvem Dobříš (kterýžto nepřímo asociuje cosi dobrého...ach, jaké to zklamání...), kde jsem měl sraz s panem Vládíkem před kouzelným dobříšským zámkem. Inu, zámek to jistě hezký je, obzvláště čarokrásné prostředí francouzské zahrady je velmi působivé. Nicméně tam ani do vnitřku této stavby nám nebylo souzeno se podívati, neboť jsme zapomněli zámek na kola a hlídač z jedné nejmenované společnosti nám vstříc nevyšel. Inu, někdo bere svoji práci vskutku zodpovědně (nic proti tomu...).
Krásy historické budovy nám tedy zůstaly utajeny, tím více jsme se mohli věnovati občerstvení v blízké restauraci..pivo tam bylo dobré (řezané, to všude nemají!). Sluníčko však dosti silně svítilo a místní kopce také nejsou zrovna cyklistika- friendly. Přestávky byly čím dále tím delší a cesta se tedy notně protahovala.... a to mě ještě dnes píchl nějaký žlutý hmyz do mé mužné hrudi. Naštěstí jsem moc neotekl...
Libor rovněž objevil krásy internetorvého serveru youtube.com a přemýšlí o tom, že začne pravidelně přispívat svým digitálním odpadem do již tak hodně zaneřáděné světové sítě :-). Tady máte video z výletu (kamera + režie Libor:-)).
P. S. Video bylo na toužebné přání smazáno.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

CID