Fotbal s Arnoldem

Včerejší fotbalové klání s Polskem mnoho krásy nenabídlo, nicméně výhra 2:0 potěší. Tedy, potěšila by, kdyby Slovinsko nevyhrálo nad našimi východními sousedy stejným poměrem. Pokaženou náladu jsem si chtěl vylepšit sledováním dnes již legendárního akčního filmu Predátor, který jsem jako malý chlapec měl dost rád (jen tak na vysvětlenou, nejsem televizní maniak, jen během týdne na bytě televizi nemám, tak se není čemu divit, že si někdy o sobotách večer najdu čas a zvolím tuto pasivní zábavu). Arnold je prostě borec, to mi nikdo nevymluví. Ano, znám všechny výtky směřované k Arnoldovy a k jeho topornému herectví, či k přitroublým replikám, nicméně...Arnie je stylový jako málokdo. Kdyby jeho roli hrál někdo jiný, asi by to tak nefungovalo.
V Predátorovi Arnie dokázal, že je schopen skutečně zabít asi už cokoliv a poradit si s čímkoliv. Panečku, to by byl trenér pro náš národní fotbalový tým :-).
Přitom by to neměl zase tak daleko, ve svém rodném Rakousku by si jistě nějaký ten domeček sehnal a - upřímně - jsem si jist, že práce guvernéra v USA zdaleka není taková bžunda a nervák zároveň jako koučovat fotbalové mužstvo. No nebyla by to super reklama? :-).
Českému národnímu týmu však teď už nezbývá nic jiného než se modlit o zázrak (ano...dějí se tak jednou za 100 a více let), či trochu zlomyslně doufat, že na území bývalé Jugoslávie znovu vypukne nějaká válka, jako se stalo před eurem 1992. Tehdy se místo Jugoslávie kvalifikoval tým Dánska. Víte jak dopadl? Ano, mistrovství tehdy vyhrál.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

Hádej, kdo je vrah (2022)