Zajímavé odkazy

Internet je plný pozoruhodných stránek, které ale někdy zůstávají z rozličných důvodů trochu stranou hlavní pozornosti. Zkusím některé z nich - k nimž mám jisté vazby - vybrat a doporučit. Možná některé z nich budete znát, ale co kdyby...
Začněme třeba hudbou, té není nikdy dost :). 
Na tomto (http://theeta-backtoschool.blogspot.com/) "googlovském" blogu je možno nalézt pozoruhodné hudební desky, které se orientují na poměrně marginální hudební žánry. Stránka, propagující metodu "try before buy",  funguje od r. 2007 a je tam toho docela dost, byť v posledních měsících se nic nového neobjevilo.
Pokud nevlastníte doma televizor a přitom rádi sledujete rozličná sportovní klání, tak určitě nepohrdnete těmito odkazy, které já osobně rád využívám. Jedná se o velmi přehledně udělaný http://www.fromsport.com/ , kde sice naleznete minimum zápasů komentovaných v češtině (převládá tu ruština), ale to vůbec nevadí. Další podobnou stránkou je http://atdhe.net/ , u které se ale nemůžete vždy spolehnout na to, že daný přenos se tam ve "streamované" podobě nakonec objeví.
A poslední odkaz vede zpět k hudbě, neboť se jedná o oficiální web nejslavnější ženy z Islandu (asi nemusím napovídat) http://bjork.com/ . Před několika lety tam bylo umožněno sledovat živě přípravy nové desky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

Hádej, kdo je vrah (2022)