Létající Kohout

Ne, nejedná se o poslední výkřik francouzské gurmánské školy, ale o rodáka z Mostu, pana Lukáše Kohouta, kterého si i dnes mnozí jistě pamatují z kauzy, kde se vydával za asistenta Jana Kavana a díky tomu si pěkně na státní útraty procestoval mnoho koutů toho našeho kulatého světa. Je docela zajímavé a alarmující, že trvalo poměrně dlouhou dobu, než se na jeho podvodné aktivity přišlo, navzdory tomu, že se pohyboval ve vysoké politice, kde by snad - jak mnozí doufají - měla platit poněkud zostřenější pravdla, než například u Mladých sociálních demokratů (kde byl pan Kohout členem). Pan Lukáš Kohout celou aféru odnesl podmínečným trestem a finanční penalizací.
A hle, v souvislosti s nepokoji na severu naší země se hvězda pana Kohouta vynořuje znovu, tentokráte jako organizátora demonstrací proti "nepřizpůsobivým", kteří ty "slušné" jen finančně vysávají a šikanují. Zajímavé bylo vidět záběry zatýkání pana Kohouta (zatčení nebylo kvůli demonstraci), při kterých mu mnoho lidí zcela otevřeně fandilo a přálo brzký návrat. Je skutečně pozoruhodné si uvědomit, že jeden z největších argumentů demonstrujících proti romské minoritě je ten, že nepracují a okrádají stát o značné prostředky, když tu zároveň stojí na "jedné lodi" s panem Kohoutem, člověkem, který stát připravil o nemalé finanční částky (opíjení se v letadle s politiky z různých stran) a připravil ČR slušné faux pas.
Osobně se domnívám, že Lukáš Kohout není zapřísáhlý sociální demokrat a snad ani rasista, celé jeho vystupování (které pochopitelně znám jen z médií) na mě působí dojmem, že mu jde především o to na sebe upozornit (kontakty s redaktory Super, sepsání knihy o svých zážitcích, či řeči o zakládání pravicové strany), a to se mu bohužel docela i daří...

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

Hádej, kdo je vrah (2022)