Petr Hájek

Ač televizi nevlastním, tak občas se dostanu na místa, kde je ten přístroj zapnutý (a koneckonců v době relativně rozšířeného internetu je otázka výlučeného sledování tv programů v televizi zpochybněna), jako třeba dnes. Ve zpravodajství TV Prima se objevil Petr Hájek.

Petr Hájek je zajímavá postava. Člověk disponující bezesporu dobrým vzděláním se zprvu živil jako novinář, nicméně skutečně známým u širší veřejnosti se podle mě stal až s funkcí mluvčího prezidenta ČR, což byl tehdy V. Klaus.
Osobně mi docela unikl důvod pozvání právě Hájka do pořadu Primy, kde měl hlavní slovo - tuším - pan Punčochář. Otázky na pana Hájka směřovaly k fungování Hradní kanceláře a byly krotké až běda. Neměl bych si asi určitá média moc idealizovat, ale když už máme pana Hájka ve studiu, tak by nebylo zcela od věci zeptat se jej na to, jak je to vlastně s tou neškodlivostí kouření, či s podivnou evoluční teorií. Skutečně, s podobnými zastánci "protiproudových" názorů se člověk jen tak nepotká... (a ono je to možná i dobře).

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Meoskop

Virtuální pomníky

CID